Investeer nu in de ontwikkeling van jouw medewerkers!

Als werkgever wil je dat je werknemers zich blijven ontwikkelen. Vooral in deze tijd, waarin er een grote krapte is op de arbeidsmarkt en je het maximale uit je medewerkers wil halen en nieuwe medewerkers aan je wil binden. Limburgse werkgevers kunnen via Limburg Leert gebruik maken van de subsidieregeling 'NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk'. De komende 12 maanden worden er aan Limburgse medewerkers ruim 7.000 opleidingen en ontwikkeladviezen aangeboden tegen hoge kortingen. Bekijk hieronder jouw mogelijkheden als werkgever!

Welke situatie omschrijft jou het best?

Ik wil mijn werknemers een goede opleiding bieden

Speciaal voor de 10 groeisectoren in Limburg, biedt Limburg Leert een uitgebreid aanbod kwalitatieve opleidingen van zowel de regionale MBO’s als commerciële opleiders. Dit bieden we aan in de vorm van opleidingen, cursussen of trainingen. Mede door de subsidie van NL Leert Door, kunnen we een groot deel daarvan, meer dan 7.000 opleidingstrajecten, gratis of met hoge kortingen vanaf 60% aanbieden. Bekijk het aanbod en informeer vooral naar de mogelijkheden. 

Ik wil mijn werknemers helpen met goed loopbaanadvies

Een leven lang ontwikkelen is een belangrijk onderdeel in de huidige arbeidsmarkt. Persoonlijk loopbaanadvies voor jouw medewerkers is daarom uiterst belangrijk. Op basis van persoonlijke ontwikkeladviesgesprekken en een arbeidsmarktscan krijgt jouw medewerker meer inzicht in zijn/ haar eigen persoonsprofiel. Denk hierbij aan competenties, kwaliteiten en vaardigheden.

Bekijk de groeisectoren van Limburg!

Bouw en Infra

Logistiek

Financiele Dienstverlening

Wij staan voor je klaar!

Met uitgebreid leeraanbod en loopbaanadvies helpen we veel medewerkers in Limburg. Ook kun je als werkgever met een opleidingsbehoefte, zelf subsidie aanvragen. Neem hiervoor en voor andere vragen vooral contact met ons op. Stuur ons een mail met je vraag en wij nemen z.s.m. contact met je op. Limburg Leert wordt hierin ondersteund door o.a. De Limburgse Werkgevers Vereniging LWV.