Met logistiek kom je ergens!

Logistiek is een diverse sector en daardoor is er enerzijds sprake van een grote groei in bijvoorbeeld post- en pakketvervoer, maar de sector heeft te maken gehad met een grote negatieve impact op de luchtvaart en het personenvervoer. Limburg is een grote logistieke provincie en er liggen goede kansen voor de toekomst. Lees hier meer over de kansberoepen en de opleidingen die Limburg Leert daarbinnen biedt!

Nog niet zeker of de logistiek voor jou is?

Persoonlijk loopbaanadvies

Op basis van persoonlijke ontwikkeladviesgesprekken kun je jouw werknemer(s) meer inzicht in zijn of haar eigen persoonsprofiel geven. Denk hierbij aan competenties, kwaliteiten en vaardigheden. De inhoud van deze gesprekken worden individueel bepaald en gaan primair over hun rol binnen jouw bedrijf. Dit persoonlijk traject is gericht op het behouden van het huidig werk of het verkrijgen van ander werk voor de deelnemer.

Meer dan 100 gratis trainingen!

Via LimburgLeert.nl kun je gratis meer dan 100 trainingen van Skillstown volgen. E-learnings, we-learnings, webinars, podcasts en nog veel meer. Interessant én leuk. Check het aanbod.

Beroepen in de logistiek met perspectief

Interne logistiek

Interne logistiek gaat om het transport van materialen in het bedrijf of distributiecentrum. Met de juiste (korte) opleidingen kun je sneller aan de slag als bijvoorbeeld heftruckchauffeur.

Logistiek medewerker

Binnen de logistiek groeien een aantal vakgebieden buitengewoon snel, waardoor er een groeiende vraag is naar logistiek medewerkers. De functie van logistiek medewerker is zeer divers en biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om door te groeien tot teamleider.

Koerier

Het behoeft weinig toelichting dat het beroep van koerier al jaren veel mogelijkheden biedt en dat dit door corona alleen nog maar verder toegenomen is. Met de juiste opleiding liggen er veel baanmogelijkheden in de regio Limburg.

Opleidingen in logistiek

Filter op beroep

Logistiek medewerker Overige

Logistiek medewerker

opleidingen

Praktijkverklaring logistiek

Koerier bestelauto

2-daagse Reachtruckopleiding

Veilig werken met de Orderpicktruck

Overige

opleidingen

Basisopleiding Hoogwerker

Veilig werken met de Elektropallettruck en Stapelaar

Gratis loopbaanadvies van Limburg Leert!

Limburg Leert helpt je graag met alle vragen omtrent leren en werken. Leren wordt namelijk pas echt leuk als je ook weet wat bij je past. Ons team helpt je om behoeftes in kaart te brengen en de juiste keuzes te maken. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op en bespreek het met ons.