Op weg naar duurzaamheid

Duurzaam werken, je kunt er niet meer omheen. De chemiesector verduurzaamt en het streven is dat bedrijven circulair werken. Medewerkers krijgen te maken met nieuwe processen, een andere manier van werken. Bestaande functies veranderen en nieuwe ontstaan. Duurzaamheid is bij uitstek het thema om jezelf in te verdiepen en te ontwikkelen. Met opleidingen op Limburg Leert bereiden we jou voor op deze ontwikkeling naar de groene chemie om de impact op het milieu te minimaliseren.

Nog niet zeker of werken in duurzaamheid iets voor jou is?

Persoonlijk loopbaanadvies

Op basis van persoonlijke ontwikkeladviesgesprekken kun je jouw werknemer(s) meer inzicht in zijn of haar eigen persoonsprofiel geven. Denk hierbij aan competenties, kwaliteiten en vaardigheden. De inhoud van deze gesprekken worden individueel bepaald en gaan primair over hun rol binnen jouw bedrijf. Dit persoonlijk traject is gericht op het behouden van het huidig werk of het verkrijgen van ander werk voor de deelnemer.

Meer dan 100 gratis trainingen!

Via LimburgLeert.nl kun je gratis meer dan 100 trainingen van Skillstown volgen. E-learnings, we-learnings, webinars, podcasts en nog veel meer. Interessant én leuk. Check het aanbod.

Gratis loopbaanadvies van Limburg Leert!

Limburg Leert helpt je graag met alle vragen omtrent leren en werken. Leren wordt namelijk pas echt leuk als je ook weet wat bij je past. Ons team helpt je om behoeftes in kaart te brengen en de juiste keuzes te maken. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op en bespreek het met ons.