Overig aanbod in Limburg

Gilde bedrijfsopleidingen
Een groot aanbod aan klassikale cursussen voor o.a. Retail, Zorg, Financieel en nog veel meer!
Gratis Klassikaal
Begin nu
HAS Hogeschool opleidingen
HAS Hogeschool is dé hbo-opleider voor professionals in Agro, Food en Leefomgeving. Via Limburg Leert bieden zij diverse opleidingsvormen aan, van korte cursus tot volledige studie!
Betaald Klassikaal
Begin nu
Opleidingen van Fontys Pro
Kennis opdoen op alle mogelijke manieren en direct toepassen in de organisatie: Van cursussen en gratis online colleges tot volledige (bachelor) opleidingen.
Gratis Betaald
Begin nu
Gratis aanbod Talentenacademie SVOPL
De TalentenAcademie is het kennis- en scholingscentrum van de Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg. De kernactiviteit is een breed, school overstijgend aanbod van scholingsactiviteiten voor alle medewerkers van SVO|PL.
Gratis E-learning
Begin nu
GBT Opleidingen
Kies gratis voor een kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen, speciaal voor de industriële, logistieke en technische sector.
Gratis Klassikaal
Begin nu
OVD Opleidingen
Kies gratis voor een kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen, speciaal voor de retailsector.
Gratis Klassikaal
Begin nu
WERK-portal.nl
Op de WERK-portal.nl vind je verschillende gratis online programma’s met audio-ondersteuning en beeldmateriaal. Met deze programma’s leer je vaardigheden die je nodig hebt voor je werk. De online programma’s in de WERK-portal.nl zijn gericht op mensen zonder startkwalificatie.
Begin nu
LanguageSwitch Taal- en bedrijfstrainingen
Wij bieden o.a. korte, praktijkgerichte (taal)trainingen Nederlands en Pools specifiek gericht op uw bedrijf. Ook zijn we sterk in trainingen voor teamleiders in het Nederlands en Pools. Alle trainingen zijn zowel klassikaal als individueel. U kunt de training in-company volgen of online via GoToMeeting.
Betaald
Begin nu
EFAA opleidingen
EFAA werkt vanuit NL Actief (NL Brancheorganisatie) en Europe Active (Europese brancheorganisatie) erkende competentie profielen en kennisdossiers, vanuit de nationale en internationale beweeg- en voedingsrichtlijn (Gezondheidsraad en WHO), vanuit gevalideerde gedragsverandering modellen en ter bevordering van de essentiële kennis over gezond leven en gezonde ouder bij professionals binnen de sport, fitness, zorg en onderwijs.
Begin nu
UMIO
UMIO maakt deel uit van Maastricht University en verzorgt leer- en ontwikkeltrajecten voor individuele professionals en organisaties. Wij bieden een breed scala van inspirerende programma's en projecten aan, zoals MBA-programma's, Executive Masters, online cursussen, masterclasses en workshops. Tevens ontwikkelen we ook maatwerktrajecten voor teams en organisaties.
Begin nu

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.