Persoonlijk loopbaanadvies

Kom je er even niet uit? Ons team helpt je om je leer behoefte
in kaart te brengen en de juiste keuzes te maken.

Overig aanbod in Limburg

Gilde bedrijfsopleidingen

Een groot aanbod aan klassikale cursussen voor o.a. Retail, Zorg, Financieel en nog veel meer!

Gratis Klassikaal
Begin nu
HAS Hogeschool opleidingen

HAS Hogeschool is dé hbo-opleider voor professionals in Agro, Food en Leefomgeving. Via Limburg Leert bieden zij diverse opleidingsvormen aan, van korte cursus tot volledige studie!

Betaald Klassikaal
Begin nu
Gratis opleidingen NL Leert Door

Dankzij de subsidieregeling NL Leert Door, zijn op dit platform meer dan 650 opleidingen gratis te volgen. Let op: deze regeling gaat live in de loop van december 2020 en om een opleiding te volgen dien je een kopie ID te uploaden.

Gratis Groot aanbod
Begin nu
Opleidingen van Fontys Pro

Kennis opdoen op alle mogelijke manieren en direct toepassen in de organisatie: Van cursussen en gratis online colleges tot volledige (bachelor) opleidingen.

Gratis Betaald
Begin nu
Gratis aanbod Talentenacademie SVOPL

De TalentenAcademie is het kennis- en scholingscentrum van de Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg. De kernactiviteit is een breed, school overstijgend aanbod van scholingsactiviteiten voor alle medewerkers van SVO|PL.

Gratis E-learning
Begin nu
GBT Opleidingen

Kies gratis voor een kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen, speciaal voor de industriële, logistieke en technische sector.

Gratis Klassikaal
Begin nu
OVD Opleidingen

Kies gratis voor een kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen, speciaal voor de retailsector.

Gratis Klassikaal
Begin nu
WERK-portal.nl

Op de WERK-portal.nl vind je verschillende gratis online programma’s met audio-ondersteuning en beeldmateriaal. Met deze programma’s leer je vaardigheden die je nodig hebt voor je werk. De online programma’s in de WERK-portal.nl zijn gericht op mensen zonder startkwalificatie.

Begin nu
LanguageSwitch

LanguageSwitch biedt online één-op-één lessen Nederlands, Engels of Pools met een eigen taaltrainer óf met een kleine groep.

Betaald
Begin nu

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.