Over Limburg Leert

Een platform voor een toekomstbestendige positie op de Limburgse arbeidsmarkt

Visie 

Alle Limburgers ontwikkelen zich hun leven lang, zodat ze aantrekkelijk blijven voor de arbeidsmarkt. 

Missie

Limburg Leert is hét opleidingsplatform van Limburg. We helpen alle Limburgers bij een toekomstbestendige positie op de arbeidsmarkt. Werknemers, werkzoekenden en werkgevers. Dat doen we door het Limburgse scholingsaanbod laagdrempelig te ontsluiten en mensen te helpen om de juiste ontwikkelkeuze te maken. 

Streven is dat deelnemers een opleiding, training of cursus gratis kunnen volgen. Per aanvraag bekijken we wat de voordeligste oplossing is voor de deelnemer en welke subsidies we kunnen toepassen. In het gunstigste geval leidt dit tot een vergoeding van 100 procent van de kosten. 

simple image

Samenwerking

Limburg Leert is een initiatief van de Provincie Limburg, Leo Loopbaan, de Limburgse Werkgevers Vereniging, het Leerwerkloket, FNV, CNV, Gilde Opleidingen, Vista College, Yuverta, Zuyd Hogeschool, Edubookers en Skillstown.

Alle scholingen op LimburgLeert.nl worden aangeboden door Gilde Opleidingen, VISTA College, Yuverta, Zuyd Hogeschool, (online) scholingsaanbieders en brancheorganisaties.

Hoe werkt het?

1

Stap 1

Je kiest een scholing, cursus of opleiding die je graag wilt volgen. Heb je hulp of advies nodig bij het maken van een keuze? Vraag dan een gratis loopbaanadvies aan. 

2

stap 2

Je vult het aanmeldformulier in bij de door jouw gekozen opleiding. 

3

Stap 3

Wij bekijken voor welke subsidies je aanvraag in aanmerking komt.

4

Stap 4

Binnen 10 werkdagen laten we je weten of je aanvraag gedeeltelijk of geheel vergoed wordt. Kom je niet in aanmerking voor een subsidie, dan overleggen we met jou over een andere, passende oplossing. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je kunt ontwikkelen.