Een toekomst in de techniek

Nederland staat voor grote uitdagingen: de energietransitie, digitalisering en toegankelijke gezondheidszorg. Techniek is de sleutel om deze grote maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden. Denk aan duurzame woningen, smart homes en robotisering. De technische installatiebranche staat dan ook te springen om nieuwe mensen. In de techniek ben je verzekerd van werk. Ook al werk je nu in een andere sector, ook voor jou zijn er kansen.

Nog niet zeker of de Techniek iets voor jou is?

Persoonlijk loopbaanadvies

Op basis van persoonlijke ontwikkeladviesgesprekken kun je jouw werknemer(s) meer inzicht in zijn of haar eigen persoonsprofiel geven. Denk hierbij aan competenties, kwaliteiten en vaardigheden. De inhoud van deze gesprekken worden individueel bepaald en gaan primair over hun rol binnen jouw bedrijf. Dit persoonlijk traject is gericht op het behouden van het huidig werk of het verkrijgen van ander werk voor de deelnemer.

Calculator

Jij maakt de projectbegroting; voordat een project gebouwd wordt, reken je uit wat het gaat kosten. Je concurreert meestal met andere bouw- of infrabedrijven dus de juiste mix van kwaliteit, prijs, duurzaamheid en slimme oplossingen bepaalt of jij het project binnenhaalt.

Monteur

De monteur voert installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit volgens de specificaties in de opdracht. Hierbij streeft de monteur altijd naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en stemt de werkzaamheden en eventuele afwijkingen af met de leiding.

Uitvoerder en projectleider

Operationeel leidinggeven aan de uitvoering van projecten en er zelfstandig voor zorgen dat het werk volgens de gestelde specificaties en planning wordt uitgevoerd. De projectleider draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder zijn leiding worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt de projectleider voor goede afstemming met de opdrachtgever.

Accountmanager

Verwerven van opdrachten voor meer terugkerende werkzaamheden en vanuit de binnendienst ondersteuning geven aan collega’s in de buitendienst.

Opleidingen in techniek

Filter op beroep

Constructeur Werkvoorbereider Monteur Technicus Procesoperator

Constructeur

opleidingen
€ 1.750
GRATIS

Cursus Constructieprincipes voor precisietechnologie

€ 1.750
GRATIS

Cursus Rekenen voor constructeurs

€ 1.650
GRATIS

Cursus TRIZ - technische creativiteit

€ 1.850
GRATIS

Cursus Noise and vibration control

€ 1.690
GRATIS

Cursus Reliability engineering

Werkvoorbereider

opleidingen
€ 1.250
GRATIS

Zakelijk Duits | Virtueel

€ 1.250
GRATIS

Zakelijk Engels | Virtueel

€ 1.850
GRATIS

Cursus Clean voor engineering en assemblage

Monteur

opleidingen
€ 1.250
GRATIS

Zakelijk Duits | Virtueel

€ 1.250
GRATIS

Zakelijk Engels | Virtueel

Cursus Voldoende Onderricht Persoon (VOP, VP)

€ 1.250
GRATIS

Basiscursus Elektro

€ 1.520
GRATIS

Cursus Meet- en regeltechniek op MBO niveau

Technicus

opleidingen
€ 1.250
GRATIS

Zakelijk Duits | Virtueel

€ 1.250
GRATIS

Zakelijk Engels | Virtueel

PE Lassen

Basiscursus aarding

Basiscursus wandcontactdozen

Basiscursus Hardsolderen

€ 1.520
GRATIS

Cursus Meet- en regeltechniek op MBO niveau

Procesoperator

opleidingen

On boarding operator C

Gratis loopbaanadvies van Limburg Leert!

Limburg Leert helpt je graag met alle vragen omtrent leren en werken. Leren wordt namelijk pas echt leuk als je ook weet wat bij je past. Ons team helpt je om behoeftes in kaart te brengen en de juiste keuzes te maken. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op en bespreek het met ons.