Wij helpen Limburgers
met hun ontwikkeling

Vraag nu ontwikkeladvies aan!

Investeer in je werknemers

Vanaf nu kunnen Limburgse werkgevers via Limburg Leert gebruik maken van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. De komende 12 maanden worden er aan Limburgse werknemers ruim 1.000 ontwikkeladviezen aangeboden tegen hoge kortingen. Lees verder voor meer informatie en meld je vooral aan.

Persoonlijk loopbaanadvies

Op basis van persoonlijke ontwikkeladviesgesprekken kun je jouw werknemer(s) meer inzicht in zijn of haar eigen persoonsprofiel geven. Denk hierbij aan competenties, kwaliteiten en vaardigheden. De inhoud van deze gesprekken worden individueel bepaald en gaan primair over hun rol binnen jouw bedrijf. Dit persoonlijk traject is gericht op het behouden van het huidig werk of het verkrijgen van ander werk voor de deelnemer.

Loopbaanadvies van Limburg Leert!

Limburg Leert helpt je graag met alle vragen omtrent leren en werken. Leren wordt namelijk pas echt leuk als je ook weet wat bij je past. Ons team helpt je om behoeftes in kaart te brengen en de juiste keuzes te maken. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op en bespreek het met ons.