Wij helpen Limburgers
met hun ontwikkeling

Vraag NU een persoonlijke loopbaanadvies of begeleidingstraject aan met hoge korting!

Persoonlijk loopbaanadvies

Het persoonlijk loopbaanadvies is gericht op het behouden van huidig werk of het verkrijgen van ander werk. Je wordt begeleid door een erkend loopbaanadviseur en omvat één of meer van de volgende activiteiten: situatieschets, persoonsprofiel opmaken, toekomstoriëntatie en advisering.
 

Persoonlijk begeleidingstraject

Het persoonlijk begeleidingstraject is gericht op het behouden van huidig werk of het verkrijgen van ander werk. Je wordt begeleid door een erkend loopbaanadviseur en omvat één of meer van de volgende activiteiten: advisering, coaching, organiseren en bemiddeling. We bieden zowel kort- als langdurige begeleidingsactiviteiten aan (5 of 10 uur).

Investeer in je werknemers

Vanaf nu kunnen Limburgse werkgevers via Limburg Leert gebruik maken van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. De komende 12 maanden worden er aan Limburgse werknemers ruim 1.000 ontwikkeladviezen aangeboden tegen hoge kortingen. Lees verder voor meer informatie en meld je vooral aan.

Over de regeling

De loopbaanadviezen en begeleidingstrajecten zijn met hoge korting te volgen door de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. Tot september 2022 zijn er ruim 1.000 ontwikkeladviezen beschikbaar voor Limburgse werknemers ruim 1.000 ontwikkeladviezen aangeboden tegen hoge kortingen. De ontwikkeladviezen zijn aan te vragen door werknemers en werkgevers.

Kosten 

 Reguliere prijs 
(excl. BTW)
Subsidie LimburgLeertNettoprijs werkgever (excl. BTW)
Loopbaanadvies€875,00€462,50€412,50
Begeleidingstraject kort€825,00€330,58€494,42
Begeleidingstraject lang€1.400,00€661,16€738,84
  • Kosteloos voor werknemers
  • Is bedoeld voor werknemers van Limburgse bedrijven en/of inwoners van Limburg
  • Co-financiering door werkgever
  • Wordt uitgevoerd door NOLOC geregistreerde loopbaanadviseurs
  • Mogelijk om te combineren met andere bronnen, zoals A&O en O&O
  • Producten zijn stapelbaar