NL LEERT DOOR
Met Limburg Leert

Blijf niet stil zitten en maak een stap in jouw carrière! Met het NL Leert Door programma kun je gebruik maken van kosteloze scholing en loopbaanadvies!

Wat is NL Leert Door?

Als onderdeel van alle steunmaatregelen, heeft de overheid ook verschillende regelingen omtrent leren en ontwikkelen opgezet. Een belangrijke daarbinnen is de NL Leert Door regeling, waarmee gratis opleidingen en loopbaanadvies kunnen worden genoten. Limburg Leert stelt vanuit deze regeling 5 miljoen euro beschikbaar aan Limburgers om zich verder te ontwikkelen.

Naast opleidingen kan je ook gratis loopbaanadvies aanvragen, waarmee je inzicht krijgt in jouw talenten en kansen op de Limburgse arbeidsmarkt. Natuurlijk zijn aan deze regeling een aantal voorwaarden verbonden en die vind je op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/leven-lang-ontwikkelen-financiele-regelingen/nederland-leert-door

Wat kan je doen met NL Leert Door?

Bied werknemers loopbaanadvies

Een leven lang ontwikkelen is een belangrijk onderdeel in de huidige arbeidsmarkt. Persoonlijk loopbaanadvies voor jouw werknemers is daarom uiterst belangrijk. Op basis van persoonlijke ontwikkeladviesgesprekken en een arbeidsmarktscan krijgt jouw werknemer meer inzicht in zijn eigen persoonsprofiel.

Bied werknemers een opleiding

Speciaal voor de groeisectoren in Limburg, biedt Limburg Leert een uitgebreid aanbod kwalitatieve opleidingen van zowel de regionale MBO's als commerciële opleiders. Mede door de subsidie van NL Leert Door, kunnen we een groot deel daarvan gratis of met hoge kortingen aanbieden. Bekijk het aanbod en informeer vooral naar de mogelijkheden.

Zij vertellen

NL Leert Door voor werkgevers

Als onderdeel van alle steunmaatregelen, heeft de overheid ook verschillende regelingen omtrent leren en ontwikkelen opgezet. Een belangrijke daarbinnen is de NL Leert Door regeling, waarmee werknemers gratis opleidingen en loopbaanadvies kunnen genieten. Bekijk hier het cursusaanbod of vraag loopbaanadvies aan. Wil je specifieke subsidie aanvragen voor een opleidingsbehoefte binnen jouw organisatie; neem dan contact met ons op!
Bekijk opleidingen Bekijk loopbaanadvies

​Veilige verwerking van jouw gegevens

De opleidingen en ontwikkeladviezen op Limburg Leert zijn (gedeeltelijk) kosteloos te volgen dankzij de subsidieregeling NL Leert Door Sectoraal Maatwerk van het Ministerie van Sociale Zaken. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo dien je als gebruiker akkoord te gaan met de Toestemmingsverklaring, waarin je o.a. toestemt met het delen van je BSN en legitimatiebewijs. Zonder deze toestemming wordt er geen subsidie verstrekt en is deelname voor de deelnemer niet kosteloos.​

​ Limburg Leert vindt het belangrijk dat je inschrijving zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk verloopt. Leersubsidie (onderdeel van Edubookers) en Onfido zorgen hiervoor. Zij zijn ISO27001 en Soc 2 Type II gecertificeerd. Daarmee voldoet de verwerking van jouw gegevens aan de hoogste security eisen. Je gegevens worden natuurlijk uitsluitend gebruikt om de subsidieregeling en bijbehorende dienstverlening (scholing en ontwikkeladvies) uit te voeren.​

Wij staan voor je klaar!

Met uitgebreid leeraanbod en loopbaanadvies helpen we veel medewerkers in Limburg. Ook kun je als werkgever met een opleidingsbehoefte, zelf subsidie aanvragen. Neem hiervoor en voor andere vragen vooral contact met ons op. Stuur ons een mail met je vraag en wij nemen z.s.m. contact met je op. Limburg Leert wordt hierin ondersteund door o.a. De Limburgse Werkgevers Vereniging LWV.